Hogyan kell felolvasztani a csokit úgy, hogy ne égjen meg? Mikróban, sütőn próbáltam, de mindig megszenesedett.
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 18:58
1/2 anonim válasza:
tegyél fel vizet forrni tegyél egy tálat a víz fölé amikor forr utánna tedd bele a csokit tegyél bele egykis étolajat és olvaszd a forró víz felett
2/2 anonim válasza:
csatlakozom az előzőhöz. A csokiban nem a cukortartalom a titok nyitja, hanem a zsírtartalma. Gőzön lágyan megolvasztani. Ha igazán lágy csokit akarsz, lassan olvaszd meg, jégen megdermeszted, majd még 1× elvégzed ezt a műveletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!