Fehér csokit hogy kell felolvasztani?
Figyelt kérdés
Két tábla fehér Boci csokit szeretnék felolvasztani egyrészt sütemény díszítéshez és másrészt a krémhez. Hogy csináljam, hogy valóban olvadjon és ne égjen le vagy ne száradjon ki?
(Régen már próbáltam, de akkor nem sikerült. Közvetlen kis lángon kezdett odaégni, ha pedig gőz felett csináltam, inkább száradt, de egyáltalán nem kezdett olvadni.)
Mit csináljak, hogy most sikerüljön?
2016. aug. 26. 15:05
11/11 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Bevonatnak bevonócsokit kell venni. Létezik fehérben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!