Ha a krémbe kakó helyet olvasztott csokit teszek akkor nem lesz annyira kenhető?
2016. máj. 18. 18:40
1/2 anonim válasza:
Szerintem maradj a receptnél! Az olvasztott csoki meleg, ha összekevered a vajjal, megolvad az is. Meg a felvert tejszínnek sem tesz jót! A tésztában jó, mert abban liszt is van, de a krémnél maradj a recept szerinti kakaópornál!
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!:)
2016. máj. 18. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!