Sacher-torta piskótája, kakaóporral vagy olvasztott étcsokival?
Figyelt kérdés
Olvastam többféle változatban, de a receptek 99%-nál az olvasztott étcsokit írja, amin nagyon meglepődtem, mert egy kakaós piskótához általában kakaóport adnak, ami egyszerűbb is.
Miben lesz másabb, mit gondoltok?
2015. jún. 19. 20:57
1/9 anonim válasza:
Nyilván zsírosabb lesz. Én ilyenkor kakaóport és zsírt használok, édesítés ízlés szerint... A saját itthoni csokim is ez, most miért vennék cukrosat? Attól még lehet, hogy kicsit más lesz az eredmény, de nekem megfelel.
2/9 anonim válasza:
A kakaós piskotahoz valóban kakaó kell, a Sacher viszont nem kakaós piskóta. Ha spórolni kell, akkor csináld kakaóval, de az max Sacher jellegű lesz, nem Sacher. A csokival készült tészta tomenyebb, az íze erőteljesebb.
3/9 anonim válasza:
Sokkal sokkal finomabb olvasztott csokival, s nem is étcsokival, hanem sima milkával.
4/9 anonim válasza:
Az se Sacher, amiben Milka van....
5/9 anonim válasza:
Én sok kakaóporral szoktam, és egy kicsi (pár kocka) Boci étcsokival (vagy Szerencsi) feldobom.
6/9 anonim válasza:
Az eredeti receptben jó minőségű tejcsokit ír..
már bocs
7/9 anonim válasza:
Dehogy ír tej csokit. Az első Sacher 1832ben készült, a tej csokit meg 1876ban kezdték gyártani. Mellesleg tejcsokoladet igen ritkán használnak suteshez.
De légyszíves linkeld akkor be az eredeti receptet
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kérlek, ne pontozzatok le senkit! Mindenki ízlésének megfelelően csinálja :)
Egyébként olvasztott étcsokival készítettem és isteni lett! :)
2015. jún. 22. 10:44
9/9 anonim válasza:
Persze lehet ízlés szerint, de az akkor már nem Sacher, hanem valami más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!