A töltött csirkét hasával vagy hátával felfelé kell sütni?
Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 18:30
2/5 anonim válasza:
Igen, a hátán kell sütni. Szárnyait szépen aláfordítod, (egy mozdulat az egész) ez adja meg a stabilitását.
3/5 anonim válasza:
Én speciel 1x átfordítom.
Feneke, szárnyai összetűzve, így nem jön ki a töltelék és kezdem a hasával lefelé, aztán megfordítom.
De nekem egy őskori gáztűzhelyem van, a mostaniakat nem ismerem, lehet azokban nem kellene forgatni.
4/5 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nem esik szét megfordításkor?
Az enyim szétesett volna.
2018. okt. 29. 02:50
5/5 anonim válasza:
#4
Nem akkor kell átfordítani, amikor már kész és atomjaira esik szét, hanem félidőben, mert pont ez a lényege.
De mondom, ezt lehet, hogy a modern tűzhelyeknél nem kell csinálni, nekem egy 17 éves MORA-m van, annál kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!