Hogyan kell papucstortát készíteni házilag? Esküvőre?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 17:49
1/7 anonim válasza:
Miután elkészítetted a tortát fogsz egy papucsot, ha lehet akkor tangapapucs (lábujjközös) legyen, amivel finoman megcsapkodod a piskótát a négy égtáj felől az órajárás irányával ellentétesen.
Másik elkészítési módszer, hogy fogsz egy igazi papucsférfit és megcsinálod húsospitének!
2/7 A kérdező kommentje:
Ezen jót nevettem! De szeretném ha komolyan vennétek a kérdést. Köszönöm! Még egy kérdés: 30főre hány szelet süteményt szoktak rendelni? Köszönöm!Kis esküvő lesz.
2010. jún. 24. 18:04
3/7 anonim válasza:
Gyakorlatilag úgy készül, hogy mikor töltőd a piskótát, tartod nagyjából a formát. Mikor ez megvan berakod a hűtőbe néhány órára, mikor kifagy kialakítod a végleges formáját. Aztán az egészet bevonod krémmel vagy marcipánnal és feldíszíted. Nagy vonalakban ennyi.
4/7 anonim válasza:
Süss egy vékony,nagy piskótalapot. Vágj ki belőle kettő papucsformát,és egyet a papucsfejének. (A sablont papírból vágd ki,a fejnél figyelj a domborulatra.)
Töltsd meg a két talpat krémmel. Majd a papucsfeje alá is tégy vastagon krémet,tedd rá a piskótafejet. Fagyaszd ki,és vond be az egészet csokival. A fejére tehetsz dísznek színescukrot stb.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! És milyen vicces szöveget lehetne ráírni? (férjnek)lesz.
2010. jún. 24. 19:46
6/7 anonim válasza:
:pl: A Géza nem papucs!Ugye Géza??:D:D
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok,nekem a sógorom tortáján ez a felirat állt,nálunk hatalmas sikert aratott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!