Tényleg ennyire fontos a húslevesbe a vegeta és a húsleveskocka?
Mindenki másképp csinálja.
Volt aki azt mondta, hogy kell bele hús, meg legalább 10 féle zöldség.
Ez utóbbi a világ legnagyobb hülyesége.
A zöldséget nem darabra kell beletenni.
Vagy a zöldség ízét szeretnénk a levesben tudni, vagy az adott zöldséget szeretnénk megenni főzés után.
Vannak összetevők, amik nem harmonizálnak egy másik összetevővel, így a kettő együtt ronthat a helyzeten.
Például a sárgarépát nagyon szeretem a levesben, de a fehéret ki nem állhatom.
Viszont ételízesítőt mindig teszek bele. A nagy része úgy is só, ami egyébként is kell bele.
Sokat próbálgattam a különféle kockákat és ízesítőket és szerintem a Maggi marhahús leves kocka hozza legjobb ízt.
Próbálja ki aki eddig nem tette és írja le a tapasztalatokat.
2 liter vízhez 3 kocka indulásnak. Ha kész a leves, akkor még felöntöm fél liter hideg vízzel.
A kockát pörköltbe , paprikás krumpliba, gulyásba is teszem.
Akik azt mondják, hogy ételízesítőt nem tesznek semmibe sem, azokat álszentnek tartom. Vegeta sem nagyobb szemét, mint bármi más készétel.
Minden kajában vannak adalékanyagok.
A kenyérben, felvágottakban, fagyiban, cukrásztermékekben, mindenben. Akkor mire megyek azzal, ha pont a levesből kihagyom.
Tökre olyan az egész, mint mikor kijelentem, hogy én csak természetes alapanyagokkal gyógyítom magam, miközben a készre kevert tablettás gyógyszer hatóanyaga a természetből való.
Akkor eljutottunk egy megállapításhoz:
A húslevesbe az kell, amit gyerekkorunkban megszoktunk.
Ez tájegységenként és nációkként eltér.
A magam részéről nem kedvelném a túlzöldségezett levest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!