Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A "bacon" helyett jó a szalonn...

A "bacon" helyett jó a szalonna? Amikor a recept bacont ír.

Figyelt kérdés
A hasonló kinézetű szalonna. Vagy az valami speciális izé?

2018. okt. 18. 17:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Akkor a legnagyobb zavar mégis a receptírók fejében van, mert miért nem írják meg egyenesen, magyarul, hogy húsos, füstölt szalonnára gondoltak.

Mellesleg, szerintem pl. Kanadában, amire "bacon" van írva, az nem füstölt, nyersen nem is ehető. A füstöltre külön rá van írva, hogy "smoked", esetleg, hogy hogyan, az is.

Lehet, hogy a briteknél máshogy van, nem emlékszem.

2018. okt. 19. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!