Ez jó recept lehet?
Probalta valaki?
én kelesztés nélküli pizzatésztám:
- 1 kg finomliszt
- 0,5 liter langyos víz
- 1 csomag instant élesztő
- 2 kis kanál só
- 2 kis kanál cukor
A száraz hozzávalókat összekeverjük egy nagy tálban. / az élesztőt is/ . Nem kell futtatni!
Apránként adagolva hozzá a vizet, összegyúrjuk. Addig, míg leválik a kezünkről.
Egyből nyújthatjuk, nem kell vele várni.
Finom, vékony tésztás lesz.
Sosem keszitettem meg pizzat...
9
A liszt mellet olajat, azaz nemcsak lisztet, ez elírás.
Milyen 36 óra? 36 óra kelesztési idő a tökéletes állagért.
Azaz ezt a kérdező nem teszi bele nyilván, sőt, szerintem nem is durum pizzalisztből fogja készíteni. Így nyugodtan sütheti azt, amit leírt.
Ismerem ezt a receptet, annyi kiegészítéssel, hogy 4 evőkanál olaj kell még bele.
Ez 3 gáztepsi méretű pizzára elég és egyből lehet nyújtani, vékony tésztás.
Ezt a receptet még évekkel ezelőtt olvastam egy női magazinban.
Sziasztok. Koszonom, vegul a 3as által belinkeltet keszitettem (azt hiszem 3as hozzaszolo kuldte) amugy magamnak túróból keszültet szoktam... párom es barataink viszont azt nem eszik meg. Igy kenytelen voltam ilyet is kesziteni.:)
Koszonom a tanacsokat
Nagyon finom lett!:)
Es valoban vekony
Tettem hozzá olajat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!