Kezdőknek szóló receptkönyv?
Tudnátok ajánlani olyan receptkönyveket vagy weboldalakat, amik abszolút kezdőknek szólnak?
Eléggé leragadtam a rántotta meg a palacsinta szintjén, és szeretnék végre megtanulni főzni. Az alapokat sem tudom, pl. főtt krumpli, főtt rizs, mi az habarás.
A legjobban egy magyar könyvnek vagy oldalnak örülnék az ismerős ízek miatt, de angol ajánlások is jöhetnek.
Nemere Ilona Szakácskönyv kétbalkezeseknek
Kifejezetten kezdőknek való.
Cookpad írd be a keresőbe. Szerintem most ez az egyik legjobb főzős oldal.
Könyv. Ételkészítési ismeretek. Pető Gyula Letőlthető verzió is van a neten belőle.
Horváth Ilona szakácskönyvét ajánlom, bár tudom, hogy sok fiatal elavultnak tartja, mégis szerintem ez az a szakácskönyv amiben minden alap recept benne van, amire egy kezdő háziasszonynak/háziembernek szüksége van.
Minden recept egyszerűen, és érthetően van leírva, a magyaros ízvilágú ételek hétköznapi alapanyagokból készülnek.
Kérdező:
Jamie főzőiskolája. Meghozza a sikerléményt, innen könnyű lesz tovább lépni.
Horváth Ilona tényleg pokoli elavult, de egy-két jó technika (nem recept!) van benne.
Neked is köszönöm a választ!
Tegnap elkészítettem életem első (nem fagyasztott) pizzáját, és rá kellett jönnöm, hogy nagyon gyenge a kezem, a dagasztás felért egy edzéssel. :(
De azért finom lett, úgyhogy holnapra is kitalálok valami jó kis vacsorát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!