Valaki tud egy finom receptet aránylag kevés hozzávalóból?
Én is a muffint ajánlom, az nagyon egyszerű, sok receptet találsz a neten.
Esetleg még van egy ötletem, ez nem is annyira "sütnivaló", és lényegében tényleg két hozzávaló, de egyszerű elkészíteni, mégis finom.
Vegyél kétféle pudingport, készíts belőlük külön-külön pudingot (ez egyszerű, rá van írva a tasak hátuljára, hogyan kell). Fogj egy nagy tálat (jénai vagy ilyesmi), rakj ki az aljára háztartási kekszet, utána önts rá egy réteg pudingot az egyik ízből. Ezután tegyél rá még egy réteg kekszet, majd a másik pudingot. Ezt csináld addig, amíg el nem fogy a puding. Utána tedd hűtőbe egy éjszakára.
Igen, a muffinok többsége egyszerű, csak ha nem valami nagyon extrás dologról van szó:D
én még ajánlom a kakaós kevertet. Nem egy különleges valami, de nagyon finom tud lenni. Sima tészta kisütve, de kávéval, kakaóval, vagy sima tejjel állati finom:) Én is ilyen korba készíthettem először:)
Esetleg még mogyoróvajas süti, de ehhez szükséges a mogyórvaj:/
Ezt csak akkor, ha van otthon, nem tudom, hol laksz, de én a Lidl-ből tudom beszerezni, amikor amerikai hét van, máshol nem nagyon találtam.
Sok szerencsét a sütéshez!:)
Életemben először lekváros pitét sütöttem, és remekül sikerült! :) ajánlom neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!