Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki tud egy finom receptet...

Valaki tud egy finom receptet aránylag kevés hozzávalóból?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és szeretnék megtanulni sütni...de először az alapokkal kezdeném, és anya szakácskönyveiben nem találtam annyira könnyűt...ha valami könnyű volt akkor vagy a recept volt bonyolult és a szöveg egyszerű vagy fordítva...szóval nem azt mondom hogy két hozzávalóból kérek recepteket, hanem olyat ami egyszerű... köszönöm...:)

2013. aug. 14. 09:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
muffint vagy bögrés sütit csinálj
2013. aug. 14. 09:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Probalkozz tejespitevel, sult turotortaval,muffinokkal, bogres sutikkel,ezeket csak osszekevered es mehet a sutobe, de feldobhatod gyumolcsokkel is. Fozhetsz tesztat valamilyen rafineriaval, sajtos, besameles tepsis krumplit, palacsintat, turofankot. Milyen jellegu etelre gondolsz?
2013. aug. 14. 09:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Én is a muffint ajánlom, az nagyon egyszerű, sok receptet találsz a neten.

Esetleg még van egy ötletem, ez nem is annyira "sütnivaló", és lényegében tényleg két hozzávaló, de egyszerű elkészíteni, mégis finom.

Vegyél kétféle pudingport, készíts belőlük külön-külön pudingot (ez egyszerű, rá van írva a tasak hátuljára, hogyan kell). Fogj egy nagy tálat (jénai vagy ilyesmi), rakj ki az aljára háztartási kekszet, utána önts rá egy réteg pudingot az egyik ízből. Ezután tegyél rá még egy réteg kekszet, majd a másik pudingot. Ezt csináld addig, amíg el nem fogy a puding. Utána tedd hűtőbe egy éjszakára.

2013. aug. 14. 10:01
 4/12 anonim ***** válasza:
2013. aug. 14. 10:14
 5/12 anonim válasza:

Igen, a muffinok többsége egyszerű, csak ha nem valami nagyon extrás dologról van szó:D

én még ajánlom a kakaós kevertet. Nem egy különleges valami, de nagyon finom tud lenni. Sima tészta kisütve, de kávéval, kakaóval, vagy sima tejjel állati finom:) Én is ilyen korba készíthettem először:)

Esetleg még mogyoróvajas süti, de ehhez szükséges a mogyórvaj:/

Ezt csak akkor, ha van otthon, nem tudom, hol laksz, de én a Lidl-ből tudom beszerezni, amikor amerikai hét van, máshol nem nagyon találtam.

Sok szerencsét a sütéshez!:)

2013. aug. 14. 10:32
 6/12 anonim ***** válasza:

[link]

Életemben először lekváros pitét sütöttem, és remekül sikerült! :) ajánlom neked is! :)

2013. aug. 14. 17:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezeket ajánlanám :) : [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 14. 18:11
 8/12 anonim válasza:
Azt az almásat elkészítette már valaki? Linkekből.
2013. aug. 14. 18:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen én :) Csak olyat ajánlok,amit el is készítettem már :) Én imádom :)
2013. aug. 14. 20:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, igyekszem minél több sikerrel megcsinálni őket :)
2013. aug. 17. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!