Valaki tud egy finom receptet aránylag kevés hozzávalóból?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és szeretnék megtanulni sütni...de először az alapokkal kezdeném, és anya szakácskönyveiben nem találtam annyira könnyűt...ha valami könnyű volt akkor vagy a recept volt bonyolult és a szöveg egyszerű vagy fordítva...szóval nem azt mondom hogy két hozzávalóból kérek recepteket, hanem olyat ami egyszerű... köszönöm...:)2013. aug. 14. 09:17
12/12 anonim válasza:
Szia! én is 12 évesen kezdtem sütögetni. most 15 vagyok és már egy képviselőfánkot, vagy krémest is meg tudok csinálni.
Ha szeretnél egyszerűbb recepteket, amiket már ki is próbáltam és kevés hozzávaló kell hozzá, küldj privit és segítek szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!