Olaj helyett vízzel sütni?
Figyelt kérdés
Pl. fagyasztott hasábkrumplit vagy cordon bleu-t lehet olaj helyett vízben sütni? Egyáltalán miért olajon sütünk mindig? Tudom, hogy magasabb hőmérsékleten forr az olaj, de nem lehet, hogy vízzel csak tovább tartana, de ugyanúgy elkészülne jól az étel?2018. okt. 7. 22:20
11/11 anonim válasza:
Más állaga lesz az ételnek, ha 180 fokon zsíradékban sütöd, mintha 100 fokon vízben főzöd. És ha a motorolaj olcsóbb lenne mint az étolaj, akkor se vegyél a konyhába olyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!