A mezes mustaros csirket ki hogy kesziti?
A kisütös jobb, mert akkor garantáltan nem lesz száraz a hús, feltéve, hogy nem sütöd túl, elég neki pár (max. 3-5) perc, amíg színt kap.
Ha fözni kezded, akkor a legtöbb esetben kiszárad és szálas állaga lesz
Én mindkét variációt csinálom, mindkettő finom, de teljesen más kaja mindegyik.
A főzős íze inkább a vadasra hasonlít.
A sütőshöz kevés mézet, mustárt, csipet fűszerpaprikát, olívaolajat, sót és borsot összekeverek, beleteszem a szárnyakat, hagyom 1-2 órát állni, aztán kisütöm.
2 vagyok
Sütőpapíron, sütőben sütöm.
Kétféleképpen szoktam
Egyik esetben mezben, mustarban és olajban pácolom. Majd grillserpenyőben esetleg serpenyőben megsütöm.
Masik etelem is mezes mustáros. De abban felvagom kockara vagy csíkokra a húst, olajban megfuttatom a hagymat. Majd belehelyezem a husifalatokat. Kicsit megbirítom. Majd mustar, mezet, tejet vagy tejszínt öntök hozzá és összefőzöm. Így egy mezes-mustáros ragut kapok, amit főtt rizzsel szoktam tálalni.
Az elsö vagyok és érdekelne, miért lettem lepontozva, amikor ugyanazt írtam, mint a többi válaszoló?
NEm igazán érdekelnek a pontok, de a lepontozás oka igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!