Hogyan kell mézes-mustáros-almás csirkét csinálni?
Figyelt kérdés
Valahogy úgy volt, hogy a csirkét mustárosan meg kellett sütni, azután almával tepsibe rétegezni. Elveszett a receptem, az interneten meg ezt nem találom.2010. nov. 6. 15:41
1/1 anonim válasza:
Én ugyan nem tudom, mi a pontos recept, de én úgy csináltam, hogy a csirkét besóztam, fűszereztem (izlés szerint). Beraktam a tepsibe, öntöttem rá pár csepp olajat. Egy kanál mustárt összekevertem egy kanál mézzel, picit felhígítottam vízzel, hogy folyós legyen és ezzel meglocsoltam a csirkét. Aláöntöttem egy bögre vizet, abba tettem hagymát, fokhagymát és gerezdekre vágott almát. Alufólia a tetejére, egy-másfél óra múlva levenni és készresütni a csirkét, hogy szép szine legyen.
Finom volt, a szaftja is különleges ízű lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!