Miért nem tudok finom csirkét sütni?
Már csináltam egész csirkét , felső combot , alsó combot , vettem mindenfele hús fűszert, volt hogy bekentem es hagytam állni egy pár órát , volt hogy nem hanem egyből raktam a sütőbe
Rakok a hus mellé fokhagymát hagymát , sütöttem már zsírral olajjal , de akkor is ízetlen és semmilyen ,
Volt hogy csak fűszerrel kentem be , volt hogy sóval es fűszerrel is , csináltam már citrommal , gyömbérrel stb
Sok modszert ki próbáltam de akkor se az igazi
Nemrég besóztam és palacsinta vasba sütöttem ki úgy hogy nem is hagytam állni és sokkal finomabb volt mint tepsibe 😔
Mit rontok el???
Amugy mikor oda rakom sütni teszek rá fóliát és kb egy órat úgy hagyom aztán fólianélkül 20-30 percet sütöm
De a végeredmény 😔😔😔
Fogalmam sincs. :D
Ugyanúgy letakarom alufóliával, majd utána leveszem hogy barnuljon, ha épp olyanra akarom.
De mondjuk az íze nem ettől függ. Én elhiszem hogy mindenféleképpen próbálod, de biztos hogy eleget teszel rá? Képtelenség hogy semmit nem érzel rajta. Más sem, aki eszik belőle?
Be kell sózni (=kézzel beledörzsölni a sót), ha vastag a hús (pl. comb), akkor több kisebb darabba vágni, és egyesével bedörzsölni a sóval.
Tepsibe tenni, egy kis vizet a tepsi aljába, fóliával letakarni a tepsit, a sütési idő 80%-a után levenni a fóliát.
Ennyi.
2: Jaigen.
Tyúkot nem lehet. Csirke legyen, az fontos.
"mikor oda rakom sütni teszek rá fóliát és kb egy órat úgy hagyom aztán fólianélkül 20-30 percet sütöm "
Szerintem az túl sok, nem lesz száraz a hús? Milyen hőfokon sütöd, milyen sütőben? Én 35 percig sütöm.
Még nem találtad meg az igazi receptet, pár év alatt kialakul.
Szivesen elküldöm a nagymama receptjét, ha kéred, mindig finom omlós a hús, leomlik a csontról, és ropogós a bőre.
Mindig jol besózom
Még a csontnál is
Nem sajnálom a sót
Nem teljesen ízetlen
Csak nem finom
Nem mindig 1 orát van fólia alatt
És mikor száraz mikor nem
Vizet nem rakok mert van abba a csirkébe elég viz
Mindig egy vsomó vizet kienged magából
Ugyhogy nem öntök bele külon vizet
Milyen asszonyt küldjek ???
Csaj vagyok 😂😂😂
Szinte már asszony 😂😂😂
Amugy érdekelne a nagymami recept
Csak most egy ideig nem csinalok hust
Mert már rosszul vagyok tőle 😂
Nem tudom hány fokon sütöm mivel külföldön vagyok és itt nem mutassa a sütön a fokot 😔
De szerintem az a hús fűszer gyenge mert egy csomaggal szoktam bekenni vagy 6 húst
Plusz még másik fajtából is rakok
De semmi fűszer ite nincs
Anyám csak fűszerrel keni be de neki brutálisan finom
Még a krumpli is amit a hús alá tesz
Mert azt is hús fűszerrel keni be
És előtte főzi 10 percet
Az én krumplim meg
Ahh hadjuk 😂
Volt mar hogy jo sikerult
Talan egyszer vagy ketszer
De nem tudom mar hogycsinaljam
Fogok venni valami jobb hús fűszert és hátha jobb lesz
Amúgy nem szokott száraz lenni
Csak olyan semmilyen
Egyet megeszek belőle és elég is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!