Miért nem tudok finom csirkét sütni?
Már csináltam egész csirkét , felső combot , alsó combot , vettem mindenfele hús fűszert, volt hogy bekentem es hagytam állni egy pár órát , volt hogy nem hanem egyből raktam a sütőbe
Rakok a hus mellé fokhagymát hagymát , sütöttem már zsírral olajjal , de akkor is ízetlen és semmilyen ,
Volt hogy csak fűszerrel kentem be , volt hogy sóval es fűszerrel is , csináltam már citrommal , gyömbérrel stb
Sok modszert ki próbáltam de akkor se az igazi
Nemrég besóztam és palacsinta vasba sütöttem ki úgy hogy nem is hagytam állni és sokkal finomabb volt mint tepsibe 😔
Mit rontok el???
Amugy mikor oda rakom sütni teszek rá fóliát és kb egy órat úgy hagyom aztán fólianélkül 20-30 percet sütöm
De a végeredmény 😔😔😔
Hát akkor anyukáddal konzultálj!:))
Milyen sütőd van, milyen hőfokon sütöd, azt még nem mondtad.
Na így mär biztos vagyok hogy az alapanyag nem az igazi.
Volt tenyésztő ismerősöm, aki tömegtenyésztést végez. 8 hét alatt lesz a naposcsibékből vágósúlyú csirke.
Nem tudom hogy a kereskedelemben hol lehet venni még normális körülmények közt tenyésztettet, mi régen a picon vettük öreg falusiaktól, akik maguk nevelgették.
Tudom mi a probléma.
A lányaink Olaszországban éltek évekig, amikor kinn voltunk azt kérték készítsek csirkepaprikást, galuskával. Minden alapanyagot ott vettek meg, kivéve a fűszerpaprikát,amit magammal vittem.
Soha életemben nem tapasztaltam előtte, hogy semmilyen íze nincs a csirkének, sőt a vöröshagymának sincs olyan íze, mint itthon. A nálunk kapható leggagyibb csirke is százszor jobb.
Nem veled van a baj,hanem az alapanyagokkal.
k
Nagymama különleges sült csirkecombja
Hozzávalók
8 db csirkecomb
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 dl olaj
4 db tyúkhúsleves kocka
A sütőt előmelegítjük 200 fokra
Egy tepsibe bőrével fölfelé beletesszük a csirkecombokat, mellészórjuk a karikára vágott fokhagymát, a közepére ültetjük a megtisztított, egészben hagyott vöröshagymát.
A tepsi négy sarkába 1-1 tyúkhúsleves kockát rakunk. Sózni nem kell! Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen látszódjon a húsok között. Az egészet meglocsoljuk 1 deci olajjal.
A tepsit betesszük a forró sütőbe, és amikor forrni kezd az edény szélén a víz, mérsékeljük a hőfokot 150 fokra és még 1,5 órát sütjük.
Így lassan megpuhul, és a víz is elpárolog. Lefedni nem kell, másfél óra alatt készül el, de addig nincs rá gond...
Nagyon finom.
#14.
Lemaradt: Kb.1,5 dl víz kell hozzá
De írtam hogy nem tudom hany fokon sütöm mivel külföldön vagyok és itt nem olyan a sütő
Köszönöm a receptet majd kipróbálom ha megjön hozzá megint az étvágyam 😂
Legközelebb hentesnél veszem inkabb a húst mert ez a bolti csomagolt nem ér semmit 😔
Remélem legközelebb jól fog sikerülni
Amúgy konzúltáltam anyámmal
Elmondta mit hogy kell de akkor se úgy sikerült
Lehet a hússal van a baj
Mert otthon csak hentesnél vesszük
Itt meg csak a boltit veszem
A daralt husról nem is beszélve
Tiszta műanyag az egesz
Vagy nem tudom
De hogy abba hús nincs az biztos
Soha többet bolti daralt hust
Eleg volt egyszer
Csehországban
😂
Csehül meg nem tudok 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!