Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem tudok finom csirkét...

Miért nem tudok finom csirkét sütni?

Figyelt kérdés

Már csináltam egész csirkét , felső combot , alsó combot , vettem mindenfele hús fűszert, volt hogy bekentem es hagytam állni egy pár órát , volt hogy nem hanem egyből raktam a sütőbe

Rakok a hus mellé fokhagymát hagymát , sütöttem már zsírral olajjal , de akkor is ízetlen és semmilyen ,

Volt hogy csak fűszerrel kentem be , volt hogy sóval es fűszerrel is , csináltam már citrommal , gyömbérrel stb

Sok modszert ki próbáltam de akkor se az igazi

Nemrég besóztam és palacsinta vasba sütöttem ki úgy hogy nem is hagytam állni és sokkal finomabb volt mint tepsibe 😔

Mit rontok el???

Amugy mikor oda rakom sütni teszek rá fóliát és kb egy órat úgy hagyom aztán fólianélkül 20-30 percet sütöm

De a végeredmény 😔😔😔

2018. ápr. 7. 22:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor anyukáddal konzultálj!:))

Milyen sütőd van, milyen hőfokon sütöd, azt még nem mondtad.

2018. ápr. 8. 09:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Na így mär biztos vagyok hogy az alapanyag nem az igazi.

Volt tenyésztő ismerősöm, aki tömegtenyésztést végez. 8 hét alatt lesz a naposcsibékből vágósúlyú csirke.

Nem tudom hogy a kereskedelemben hol lehet venni még normális körülmények közt tenyésztettet, mi régen a picon vettük öreg falusiaktól, akik maguk nevelgették.

2018. ápr. 8. 10:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudom mi a probléma.

A lányaink Olaszországban éltek évekig, amikor kinn voltunk azt kérték készítsek csirkepaprikást, galuskával. Minden alapanyagot ott vettek meg, kivéve a fűszerpaprikát,amit magammal vittem.

Soha életemben nem tapasztaltam előtte, hogy semmilyen íze nincs a csirkének, sőt a vöröshagymának sincs olyan íze, mint itthon. A nálunk kapható leggagyibb csirke is százszor jobb.

Nem veled van a baj,hanem az alapanyagokkal.

k

2018. ápr. 8. 10:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagymama különleges sült csirkecombja

Hozzávalók

8 db csirkecomb

1 fej vöröshagyma

4 gerezd fokhagyma

1 dl olaj

4 db tyúkhúsleves kocka

A sütőt előmelegítjük 200 fokra

Egy tepsibe bőrével fölfelé beletesszük a csirkecombokat, mellészórjuk a karikára vágott fokhagymát, a közepére ültetjük a megtisztított, egészben hagyott vöröshagymát.

A tepsi négy sarkába 1-1 tyúkhúsleves kockát rakunk. Sózni nem kell! Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen látszódjon a húsok között. Az egészet meglocsoljuk 1 deci olajjal.

A tepsit betesszük a forró sütőbe, és amikor forrni kezd az edény szélén a víz, mérsékeljük a hőfokot 150 fokra és még 1,5 órát sütjük.

Így lassan megpuhul, és a víz is elpárolog. Lefedni nem kell, másfél óra alatt készül el, de addig nincs rá gond...

Nagyon finom.

2018. ápr. 8. 11:09
 15/18 anonim ***** válasza:

#14.

Lemaradt: Kb.1,5 dl víz kell hozzá

2018. ápr. 8. 11:12
 16/18 A kérdező kommentje:

De írtam hogy nem tudom hany fokon sütöm mivel külföldön vagyok és itt nem olyan a sütő

Köszönöm a receptet majd kipróbálom ha megjön hozzá megint az étvágyam 😂

Legközelebb hentesnél veszem inkabb a húst mert ez a bolti csomagolt nem ér semmit 😔

Remélem legközelebb jól fog sikerülni

Amúgy konzúltáltam anyámmal

Elmondta mit hogy kell de akkor se úgy sikerült

Lehet a hússal van a baj

Mert otthon csak hentesnél vesszük

Itt meg csak a boltit veszem

A daralt husról nem is beszélve

Tiszta műanyag az egesz

Vagy nem tudom

De hogy abba hús nincs az biztos

Soha többet bolti daralt hust

Eleg volt egyszer

2018. ápr. 8. 11:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Bocs, de HOL vagy külföldön? Mert esetleg az ott élök tudnak tippeket adni, milyen helyen vedd a húst és milyen fajtát.
2018. ápr. 8. 14:38
 18/18 A kérdező kommentje:

Csehországban

😂

Csehül meg nem tudok 😂

2018. ápr. 9. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!