Hogy kell olyan túrót csinálni, amit az ovikba meg suliba zsemlén szoktak adni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 15:22
2/11 anonim válasza:
Hát szerintem ez körözött. Azt pedig én úgy szoktam, hogy egy túróhoz rakok ízlés szerint tejfölt, hagymát, őrölt pirospaprikát, sót, de azt csak keveset, mert én pirosaranyat is teszek bele és az sós! Néha ha olyan a kedvem akkor rakok bele petrezselyem zöldet is, de ezt nem muszály, csak én azt nagyon szeretem. Van aki őrölt borsot is tesz bele. De az alap az a túró, tejföl, pirospaprika.
4/11 anonim válasza:
Körözött. Vagy kŐrözött, nem tudom :)
A boltban is lehet venni :P kis dobozokba van mint a vaj. Van kolbászos hagymás paprikás stb. De nem vajkrém hanem úgy van ráírva h körözött.
Csinálni meg gondolom úgy, ahogy előttem írták ;)
5/11 A kérdező kommentje:
köszi de nem erre gondolok ilyen édes vmi volt
2008. nov. 4. 18:16
6/11 anonim válasza:
édes? hmm ... Kérdezd meg az óvodában, hogy hogy csinálják :)
7/11 anonim válasza:
én tudom. túro cukor meg mazsola ugye?
8/11 anonim válasza:
Én is emlékszem rá. Édes volt és félbevágott zsömlére kenték. Nem tudom, hogyan kell csinálni, de én összekevernék túrót, tejfölt, mazsolást, tojást, mézet és egy kis citromot. Ha esetleg nem túl sűrű, lehet zsömle belsejét kikaparni, tejbe beáztatni, kinyomkodni és hozzákeverni.
9/11 anonim válasza:
Túró, cukor, vaníliás cukor, mazsola, reszelt citromhéj ízlés szerint elkeverve.
Én ezt rakom a túrós palacsitába is, de akkor keverek bele 1/4 Kg-onként egy tojást is.
10/11 A kérdező kommentje:
köszi
2008. nov. 4. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!