Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vajjal vagy zsírral érdemes...

Vajjal vagy zsírral érdemes sütni a pitét?

Figyelt kérdés

2018. szept. 20. 10:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Valamelyik recept vajat, valamelyik zsírt, valamelyik pedig margarint ír. Szerintetek melyikkel a legjobb?
2018. szept. 20. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a pitét felesbe szoktam vajjal és zsírral készíteni.. A vaj nálam nem ráma hanem 82% zsírtartalmú vajat jelent.
2018. szept. 20. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2018. szept. 20. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

A recept szerint a legokosabb csinálni. De a legtöbbet lehet vajjal is meg zsírral készíteni, lehet vegyesen is a kettöt.

De a kétfajta zsiradéktól más íze lesz, sok esetben az omlóssága sem egyforma.

Másrészt a vaj alatt feltétlen igazi, tejböl készült vajat kell érteni, a margarin nem alkalmas erre, nagyon ocsmány ízt ad. (Aki szerint meg nincs különbség, annak nem érdemes sütni, mert nincs ízérzéke!)

2018. szept. 20. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor marad a vegyes. Köszönöm!
2018. szept. 20. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ: magyar típusú pitébe felesben vag yzsírral, de francia típusúba nyilván nem való a sertészsír.
2018. szept. 21. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Hájjal.
2020. jan. 2. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!