1/7 A kérdező kommentje:
Valamelyik recept vajat, valamelyik zsírt, valamelyik pedig margarint ír. Szerintetek melyikkel a legjobb?
2018. szept. 20. 10:38
2/7 anonim válasza:
Én a pitét felesbe szoktam vajjal és zsírral készíteni.. A vaj nálam nem ráma hanem 82% zsírtartalmú vajat jelent.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2018. szept. 20. 10:51
4/7 anonim válasza:
A recept szerint a legokosabb csinálni. De a legtöbbet lehet vajjal is meg zsírral készíteni, lehet vegyesen is a kettöt.
De a kétfajta zsiradéktól más íze lesz, sok esetben az omlóssága sem egyforma.
Másrészt a vaj alatt feltétlen igazi, tejböl készült vajat kell érteni, a margarin nem alkalmas erre, nagyon ocsmány ízt ad. (Aki szerint meg nincs különbség, annak nem érdemes sütni, mert nincs ízérzéke!)
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor marad a vegyes. Köszönöm!
2018. szept. 20. 13:55
6/7 anonim válasza:
Attól függ: magyar típusú pitébe felesben vag yzsírral, de francia típusúba nyilván nem való a sertészsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!