Milyen pálinkafőzőt érdemes venni ami rézből van és keverős vagy duplafalú savállót réz kupolával?
Figyelt kérdés
2018. szept. 15. 07:22
1/4 anonim válasza:
Én a rézre esküszöm, de ez kicsit hit kérdés is, saválló főzőben is, aminél réz kupola van és a páracső is réz, bőven van elégséges "felület" amin a párlat a rézzel "érintkezhet". Ugyanúgy lehet vele akár jó párlatot is készíteni. Ha engem kérdezel én a keverőszáras réz főzőt venném meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2018. szept. 17. 07:43
3/4 anonim válasza:
Én meg a dupla falú, olajjal feltöltött savállóra szavazok. Természetesen réz sisakkal és páracsővel. Használtam már full réz főzőt többet is (pl. DES), de minőségbeli, ízbeli különbséget nem vettem észre két anyagban főzött pálinka között.
A dupla fal viszont jóval biztonságosabbá teszi a főzést. Szinte lehetetlen leégetni és a tisztításához elég egy slag meg egy szivacs. Ráadásul szinte nulla alkoholtartalomra lehet főzni vele a cefrét.
Egyetlen hátránya, hogy lassabban melegszik fel mint a szimpla falú.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2018. szept. 17. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!