Valami gyors vacsoraötlet? Hagyma nélkül?
Figyelt kérdés
Főzelék lett volna, de sajnos egy szem hagyma sincs itthon.2010. jún. 22. 17:38
1/9 anonim válasza:
Sajtos bundáskenyér.
Krumplifőzelékbe nem kell hagyma.
2/9 A kérdező kommentje:
Még sosem főztem krumplifőzeléket hagyma nélkül.
Tegnap volt bundáskenyér. :(
2010. jún. 22. 17:42
3/9 anonim válasza:
Igen milyen hagymát teszel bele?
Krumpli, babérlevél,majoranna, natur kockasajt, tejföl, só és rántás. Én igy készitem.
4/9 A kérdező kommentje:
Apróra vágva vöröshagymát.
Olajon megpárolom, paprikázom, krumpli, víz, delikát, majoranna, babérlevél, és a végén tejfölösen behabarom.
Ahány ház... :)
2010. jún. 22. 17:51
5/9 anonim válasza:
én is hagymása csinálom a krumplifőzeléket, de nyugodtan kihagyhatod egyszer ;)
6/9 anonim válasza:
Oké semmi gond. Én nem teszek bele pirospaprikát.
7/9 anonim válasza:
A legegyszerübb krumplifőzelék / fincsi, a nagyimtól tanultam/: Karikára vágott krumplit annyi tejbe teszek, amennyi bőven ellepi. Bőséges babérlevél és izlés szerint só. Állandó kavargatás mellett, kis lángon addig főzőm /kb 15-20 perc/ míg besűrűsödik. KÉSZ.
8/9 anonim válasza:
Készíts zöldborsófőzeléket, abba aztán tényleg nem kell hagyma :=).
De lehet melegszendvics, főtt virsli mustárral, sajtos sült virsli (beirdalod a virsliket és a nyílásokba sajtdarabokat dugdosol, így megy a sütőbe), sajtos spagetti, rántott sajt sült krumplival vagy krumplipürével, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!