Hogyan lehet elérni krémpuding állagot?
Figyelt kérdés
Pl. A Dr. Oetker Gála puding, a hidegen elkészíthető fajtájú állagát. Habosabb, könnyebb. Az otthon készíthető pudingok olyanok lesznek, mint a főzős instant.2018. szept. 12. 20:51
1/3 anonim válasza:
Tegyél bele sűrített tejet vagy tejszínhabot , a házi krémes krémpor önmagában a legkrémesebb .
2/3 anonim válasza:
Valami hab kellene bele. A tejszínhab is jó ötlet, én pedig a tojáshab krémességét szeretem, az én pudingjaim, krémjeim, jégkrémjeim jobbára nyers tojássárgájahabból állnak, főzéssel valóban más állagot kapunk, arra ott a tejszínhab, hogy lazítsa, de az nálam ritkán opció.
Úgyhogy szerintem levegőbuborékokat kell belenyomni, attól lesz olyan.
3/3 anonim válasza:
Krémesebb attól lesz, ha több tejet és egy kis vajat teszel bele. A tejszinhabtol nem lesz krémes, attól habos állagú lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!