Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet elérni krémpuding...

Hogyan lehet elérni krémpuding állagot?

Figyelt kérdés
Pl. A Dr. Oetker Gála puding, a hidegen elkészíthető fajtájú állagát. Habosabb, könnyebb. Az otthon készíthető pudingok olyanok lesznek, mint a főzős instant.
2018. szept. 12. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Tegyél bele sűrített tejet vagy tejszínhabot , a házi krémes krémpor önmagában a legkrémesebb .
2018. szept. 12. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
54%

Valami hab kellene bele. A tejszínhab is jó ötlet, én pedig a tojáshab krémességét szeretem, az én pudingjaim, krémjeim, jégkrémjeim jobbára nyers tojássárgájahabból állnak, főzéssel valóban más állagot kapunk, arra ott a tejszínhab, hogy lazítsa, de az nálam ritkán opció.

Úgyhogy szerintem levegőbuborékokat kell belenyomni, attól lesz olyan.

2018. szept. 12. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Krémesebb attól lesz, ha több tejet és egy kis vajat teszel bele. A tejszinhabtol nem lesz krémes, attól habos állagú lesz
2018. szept. 13. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!