Hogy lehet azt elérni hogy a piskótatészta ne púposodjon
fel sütés közben?
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 07:00
1/10 anonim válasza:
Mikor látod, hogy púposodik, villával, vagy hústűvel böködd meg, szépen visszalappad.
2014. júl. 21. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
2/10 anonim válasza:
Vagy inkabb nem nyulat hozza, csak amikor mar megsult: megfordítva teszed le es máris kisimul
2014. júl. 21. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?
3/10 anonim válasza:
a tortaforma szélére még a nyers piskótatésztát kihúzod, úgy hogy egy pici homorulat legyen, sütés után lisztezed a tetejét, majd egy sütőpappíra kifordítod
2014. júl. 21. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 anonim válasza:
Tegyél a sütő aljára egy tepsit, amiben víz van. A vízgőzös sütőben kevésbé hajlamos a felpúposodásra.
2014. júl. 21. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 anonim válasza:
Első vagyok, és én a piskótatekercs tésztájára gondoltam. az van a nagy tepsibe elterítve, és fel szokott púposodni pár perc alatt. ha megböködöm azonnal visszamegy és egyenletesre sül.
Lehet, hogy félreértettem, mert én csak arra gondoltam, nem a kerek piskótára. az nekem soha nem púposodik fel.
Azért nem kellett volna ilyen durván lenullázni... Köszönöm nektek nagy szakértők.
2014. júl. 21. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 anonim válasza:
Ne tegyél vizet a sütőbe, mert a piskótának gőzmentes sütő kell. Sütés közben kissé ki kell támasztani a sütő ajtaját, hogy a keletkező gőz eltávozhasson.
2014. júl. 21. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
7/10 anonim válasza:
Hat en nem teszek be vizet -az a kelt teszta aki tesz jót tudtommal- ki se tamasztom, megszurni is csak azert tudjam, higy megsult e. Barmilyen formában süti az ember, csak siman ki kell borítani, hogy a teteje legyen alul es mar sima is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!