Szerintetek tehetek étcsokis tortabevonót étcsoki helyett a süteménybe? Ugyanolyan lesz?
Figyelt kérdés
100 g étcsoki kell hozzá, de valaki felbontotta, és megette a felét. Úgyhogy kipótolnám inkább étcsokis tortabevonóval, mert abból 2 is van itthon. Szerintetek más íze lesz így a sütinek? Csinálta már ezt valaki?2018. szept. 1. 15:01
1/7 A kérdező kommentje:
A tésztájába kell, nem a tetejére.
2018. szept. 1. 15:03
3/7 anonim válasza:
Meg lehet csinálni, de nem lesz ugyanolyan. Ha megkóstoltad már mindkettőt naturálban, akkor tudod hogy eleve az ízükben is ég és föld a különbség. Egy kicsit a textúrája is más, mikor megolvad a csoki.
Ehető lesz, finom is, de azért nem az igazi.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem lesz túl nagy különbség, főleg, hogy a fele lesz csak tortabevonóból. Az is finom, annak ellenére, hogy a torta tetejére van szánva. Én is beletenném.
5/7 anonim válasza:
A bevonómassza zamat nélküli full olaj és cukor a gyatra minőségből . Osztrákok németek csak csokoládékat forgalmaznak használnak .
6/7 anonim válasza:
inkább vegyél egy új étcsoki táblát ne tortabevonot tegyél bele.
7/7 anonim válasza:
Az igazi csokiban kakaóvaj adja a csokoládé zsírtartalmát.
Az jóval olcsóbb bevonó masszákban meg hidrogénezett növényi olajok. Szóval aki igazi gurmé, az észreveszi a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!