Linnax kérdése:
Minden süteménybe darált mákot kell tenni?
Figyelt kérdés
Pl. egy kevert tésztába szemes vagy darált mák kell? Mai válaszokat várok.2018. jan. 10. 13:01
3/7 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztad meg a kérdést. Nem kell minden süteménybe darált mákot tenni, valamelyikbe pl. túrót vagy lekvárt kell.
Helyesen: a mákot meg kell darálni, mielött a süteménybe teszem?
(Azt hiszem le leszek pontozva 😜 )
4/7 anonim válasza:
1: Igen, mert nagyon szeretem!
2: Ha nem darálod meg, homokot is szorhatsz bele:-((
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg létezik kivétel, de egész mákot még csak sós krékerekben láttam. A máktöltelékek mindig daráltak, legalábbis én tuti nem enném meg máshogy... Még a kevert mákos sütiben is rossz az egész, mondjuk abban sok a mák. A kréker azért viseli el, mert csak sormintának van a tetején vagy belekeverve.
7/7 anonim válasza:
Vannak direkt olyan sütik, amikben egész mák van. Kóstoltam már, szeretem. Nekem tetszik, hogy ropog a mák. Pl [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!