Melyik keksz nem dagad meg sütés közben?
Figyelt kérdés
Vettem klassz puzzle alakú kiszúrót. Aztán rájöttem, hogy minden szokásos, használt, bevált receptemben sütés közben dagad, nő a süti.
Olyat receptet keresek, ahol szépen használható ez a kiszúró, tehát mondjuk utána többé-kevésbé össze is lehet illeszteni a formákat (mert milyen menő lenne már utána mondjuk olvasztott csokival rajtolni rá egy képet és darabjaiban megenni!).
Jöhet édes és sós recept is ;)
2018. aug. 31. 10:56
11/12 anonim válasza:
Sajtos krékert szoktam csinálni, az nem dagad meg
12/12 anonim válasza:
Ropitészta!
Liszt só víz, némi ízesítő-színezővel, sóval borssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!