Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell rizseslecsót csinálni?

Hogy kell rizseslecsót csinálni?

Figyelt kérdés
A rizst külön kell megfőzni vagy hozzáöntsem a megfőtt paradicsomhoz, paprikához...?
2010. jún. 21. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem könnyebb a rizst megfőzni?
2010. jún. 21. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Szóval a lényege: hagymát, paprikát(nem a fűszerre gondolok:D), megpiritod, hozzáteszel 2-3 hámozott paradicsomot, aztán kolbászt vagy amid van otthon, kockákra vágott hús is lehet, jól össze piritod, aztán rá a rizst,és feltöltöd vizzel, befűszerezed, én teszek babérlevelet, borst, sót, pirospaprikát, majorannát. Attól függ, hogy mi van otthon. Maj addig főződ amig a leve elpárolo, és persze figyeled, hogy nehogy odakapja az alját. Ha elfőtt a viz és a rizs még nincs kész, akkor töltesz rá még vizet.
2010. jún. 21. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Második,te mekkora paraszt vagy és azt hiszed,hogy vicces :D

Én simán megfőzöm a lecsót,és külön a rizst. Amikor már lassan kész a lecsó,belekeverek annyi rizst,hogy azért ne legyen beton,mi úgy szeretjük. Aztán összeforralod és kész.

2010. jún. 21. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nagy mester vagyok benne ! :) :)

Külön csinálod meg a rízst és a végén rakod bele.

Ha igazán pikáns ízeket akarsz elérni, rakjál bele egy kis szalonnát is a lecsóba, meg kolbálsz.... nyami.. :)

Én csípőssen szeretem : erőspist, zöldpapria, pirospaprika.

Majd meséld el hogy milyenre sikerült. :)

2010. jún. 21. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:
én belefőzöm a rizst, simán megfő benne...
2010. jún. 21. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!