Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortás kérdés, talán zselatinos?

Tortás kérdés, talán zselatinos?

Figyelt kérdés
Van az a torta, sajnos nem tudom a nevét, mikor az alja tészta, azon krém, és a teteje lekvárral töltött, szeletelt piskótatekercs. És a cukrászdákban olyan szép fényes mindig, illetve nem csúszkál el, az sima zselatintól van, vagy van valami speciális trükkje?
2018. aug. 16. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Charlotte tortara gondolsz szerintem. A piskóta szeleteket formaba toltik, szorosan, erre kerul a krém es igy hutik ki. A formázás és maga a krém tartja össze, nincs rajta extra zselatin. A trükk annyi, hogy jó szorosan kell a a tekercseket rakni.
2018. aug. 16. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]


Charlotte torta

2018. aug. 16. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a receptben például a tetejére is lekvárt tesznek, lehet attól fényes a cukrászdai is:


[link]

2018. aug. 16. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
De jó, köszönöm szépen.
2018. aug. 16. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azol én dolgozok ott zselé kerül a tetejére. (Zselé,zselatin nem ugyanaz)
2018. aug. 16. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm neked is.
2018. aug. 16. 23:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!