Tortás kérdés, talán zselatinos?
Figyelt kérdés
Van az a torta, sajnos nem tudom a nevét, mikor az alja tészta, azon krém, és a teteje lekvárral töltött, szeletelt piskótatekercs. És a cukrászdákban olyan szép fényes mindig, illetve nem csúszkál el, az sima zselatintól van, vagy van valami speciális trükkje?2018. aug. 16. 17:40
1/6 anonim válasza:
Charlotte tortara gondolsz szerintem. A piskóta szeleteket formaba toltik, szorosan, erre kerul a krém es igy hutik ki. A formázás és maga a krém tartja össze, nincs rajta extra zselatin. A trükk annyi, hogy jó szorosan kell a a tekercseket rakni.
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
De jó, köszönöm szépen.
2018. aug. 16. 18:32
5/6 anonim válasza:
Azol én dolgozok ott zselé kerül a tetejére. (Zselé,zselatin nem ugyanaz)
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm neked is.
2018. aug. 16. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!