Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Maradék marhapörköltből mit...

Maradék marhapörköltből mit tudnék készíteni gulyáslevesen kívül?

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 09:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Milyen az a Csokonai leves? Nem találom a neten...
2018. aug. 15. 11:22
 12/16 anonim ***** válasza:

5

NEM lesz rossz ízű.

Egy ételt kizárólag az ront el, ha lassan van fagyasztva majd gyorsan felengedve, pl. mikrózva.

2018. aug. 15. 11:42
 13/16 anonim ***** válasza:
A Csokonai leves tulajdonképpen egy savanyú káposztás korhelyleves.
2018. aug. 15. 13:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Már sok ötletet írtak, és tényleg nagyon jók. Én is tésztába töltve akartam írni, de az már "lelőtték". (Most tévedtem ide.)

Még székelykáposztába is el tudom képzelni. Csak előtte főzd meg a káposztát háromnegyedig, utána öntsd össze a kettőt, úgy főzd még egy kicsit. Igaz, hogy nem marhahúsból készül, de szerintem nem lehet rossz.

2018. aug. 15. 14:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen, érdemes volt kiírni a kérdést, nem is gondoltam volna.
2018. aug. 15. 15:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Én a múltkor marharagut csináltam:

hagymát pirítani, minimális vízzel felölteni, főzhetsz bele borsót, gombát, kukoricát, öntsd bele a felolvadt pörköltet, és rottyantsd össze. Én a végén füstölt sajtot is szórtam bele, rizzsel isteni.

2018. aug. 15. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!