Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz tok olajos a...

Miért lesz tok olajos a bundás kenyerem?

Figyelt kérdés
Hogy csináljam, hogy ne csucsogjon az olajban?
2018. aug. 13. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg, hogy tényleg forró legyen az olaj, amikor kisütöd, hogy azonnal induljon be a sütési folyamat, mert ha hidegebb olajba teszed és nem kezd el sülni, csak áll benne, akkor csak megszívja magát olajjal. Ez vonatkozik minden olajban kisütős ételre.
2018. aug. 13. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég forró az olaj amikor beleteszed, megszívja magát.
2018. aug. 13. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

Előttem már leírták:

- forró olaj, gyors sütés (ez nem steak) és

- utána még papírtörlővel is leitatni az olajat.

2018. aug. 13. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Három verzió létezik ,hogy ne legyen túl olajos..

1: olvasztott vajban sütőd meg nem kell ,hogy ellepje a vaj a kenyér szeleteket.

2 goffri sütőben is megsüthetted.


3 Ha rakott töltött bundáskenyeret szeretnél akkor tepsiben süsd meg.

2018. aug. 13. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Én nem szoktam olajban sütni, simán berakom a sütőbe kn. 5-10 percre. Mondjuk sima kenyérnél nem működik, csak vékonyra szeletelt toast kenyérrel. Probáld ki, szerintem ízleni fog.
2018. aug. 13. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

Nem szoktam alá sok olajat tenni, épphogy.


És megvárom míg forróvá válik az olaj, így rögtön sülni kezd a kenéyr.

2018. aug. 13. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

Bocs' Kérdező az OFF-ért!

A következő szösszenettel "tisztelt" meg Tejes Tea nick nevű akárki:

"A steaket pont nagyon forrón és gyorsan kell sütni vakegér."


Őszintén szólva eszembe nem jutott volna, hogy valaki a bundás kenyér 1 perc alatt megsütését összehasonlítja egy 4 cm-es marhaszelet sütésével, ezért mertem ezt a példát hozni.

Még akkor sem, ha úgy szeret beleharapni, hogy folyik belőle a vér és a szerencsétlen marha még óbégat, mert akkor az egyik oldalt 6 percig, a másikat 4 percig sütjük.

Kérdező, eszedbe ne jusson ennyi ideig sütni!

Neked meg Tejes Tea - mivel privátban nem levelezek és ha igen, akkor megválogatom a témát és a partnert - egy kis útmutató a steak sütéséről:

[link]

2018. aug. 13. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!