Miért lesz tok olajos a bundás kenyerem?
Előttem már leírták:
- forró olaj, gyors sütés (ez nem steak) és
- utána még papírtörlővel is leitatni az olajat.
Három verzió létezik ,hogy ne legyen túl olajos..
1: olvasztott vajban sütőd meg nem kell ,hogy ellepje a vaj a kenyér szeleteket.
2 goffri sütőben is megsüthetted.
3 Ha rakott töltött bundáskenyeret szeretnél akkor tepsiben süsd meg.
Nem szoktam alá sok olajat tenni, épphogy.
És megvárom míg forróvá válik az olaj, így rögtön sülni kezd a kenéyr.
3-as vagyok
Bocs' Kérdező az OFF-ért!
A következő szösszenettel "tisztelt" meg Tejes Tea nick nevű akárki:
"A steaket pont nagyon forrón és gyorsan kell sütni vakegér."
Őszintén szólva eszembe nem jutott volna, hogy valaki a bundás kenyér 1 perc alatt megsütését összehasonlítja egy 4 cm-es marhaszelet sütésével, ezért mertem ezt a példát hozni.
Még akkor sem, ha úgy szeret beleharapni, hogy folyik belőle a vér és a szerencsétlen marha még óbégat, mert akkor az egyik oldalt 6 percig, a másikat 4 percig sütjük.
Kérdező, eszedbe ne jusson ennyi ideig sütni!
Neked meg Tejes Tea - mivel privátban nem levelezek és ha igen, akkor megválogatom a témát és a partnert - egy kis útmutató a steak sütéséről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!