Mi az oka annak, hogy sajat sutesu hazi kenyerem eleszto szagu 2-3 nap mulva?
Figyelt kérdés
2 honapja sutok kenyeret,eddig nem volt gond,de mar a mult heten is ez volt es a heten ismet megismetlodott.Ugyanaz a fajta liszt,ugyanaz a fajta eleszto.Tehat mindent ugyanugy keszitettem.Kerlek benneteket,adjatok otleteket,hogy mi tortent?2018. máj. 10. 19:31
1/8 anonim válasza:
Próbálj meg kovászos kenyeret sütni, ne élesztőset.
2/8 anonim válasza:
Megkel rendesen? Vagy 6-7 éve sütöm én is, ilyennel még nem találkoztam. Igaz csak budafoki élesztőt használok, semmi mást
3/8 A kérdező kommentje:
Megkelt rendesen,ezzel semmi gond nem is volt,sot,2 napig nagyon finom izu volt,harmadik nap lett olyan szaga a mult heten is,meg most is.
2018. máj. 10. 21:06
4/8 A kérdező kommentje:
Ha kovasszal keszitem,akkor nem is kell bele eleszto?
2018. máj. 10. 21:07
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!!!
2018. máj. 11. 14:18
7/8 anonim válasza:
A jelenség oka az, hogy annak a helynek a hőmérséklete ahol a kenyeret tárolod, megemelkedett.
Amíg nem lett élesztő szagú a kenyér 2-3 nap alatt, addig 20-21 fok alatt volt a hőmérséklete.
Most meg magasabb.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen,ez nagyon kezenfekvo magyarazat,koszonom nagyon,huvosebb helyen fogom tarolni,mert az ize az nagyon jo!
2018. máj. 12. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!