Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért érzem laktatóbbnak a...

Miért érzem laktatóbbnak a pirítóst a sima kenyérnél?

Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Csak bebeszéled magadnak.

Ugyanaz a kenyér nem lesz laktatóbb egy kis pirítástól.

Talán lassabban eszed, tovább ropogtatod, így többnek tűnik.

2018. aug. 8. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert finomabb és elégedettebb vagy tőle?
2018. aug. 8. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
Mert megindult kis mértékben a keményítő lebomlása, karamellizálódás lépett fel és hamarabb emelkedik a vércukorszint.
2018. aug. 8. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
35%
3: Pedig pont azt mondják, hogy az a laktató, aminél lassan emelkedik :D
2018. aug. 8. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert érdekesebb és tovább tart. Nem bekapod s még éhes vagy, hanem elnyammogod és közben jobban jóllaksz...


Persze ez nem mindenkinél működik.

2018. aug. 8. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!