Lecserélem a késeimet, milyen márkát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok profi szakács, de rengeteget sütők-főzök. Új standard késeket (séf, szeletelő stb.) kell vennem, elsősorban szakmabeliek tanácsát várnám, hogy háztartási használatra milyen márkát, márkákat ajánlanának.2018. aug. 8. 10:30
2/5 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én nem márkát ajánlanék, csak annyit javasolok, hogy ne hengerelt, hanem kovácsolt pengéjűeket vegyél, és mindig hidegélezést alkalmazz, tehát köszörűvel, flexszel soha, mert kilágyítja az edzett / nemesített acélt. Vannak akik a mosogatásnál is csak langyos vizet használnak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!