cukrásznál én ugy láttam, hogy baracklekvárral kenik le a piskótát, lsd.mignon,eszterházy, puncs szelet pl.
persz nem vastagon, és megvárják mig kicsit beszivódik.
utánamártjákafelmelegitett fondantba,ill, öntik le.
Kettes!!!!!
azt is ird meg kérlek,hogy mi fog történni a vajkrémmel,ha ráöntöd a meleg fondant????????
a kérdező nem írta melyik fondantra gondolt!
ugyanis van nyujtható,és van kenhető.én a nyújthatóra gondoltam.azért írtam a vajkrémet
amire Te gondoltál, az cukormassza,olyan minta marcipán.disztortákhoz használják előszeretettel.
nagyontudom utálni. Olyan müanyag ize van,főleg, hajól teli teszik festékkel: PL GYEREKEKNEK formatorta.
A fondant pedig egy gőz feletti melegitést igénylő dolog.
Gomb cica!
A fondanT nyújtható, formazhato, a fondaN folyekony.
sejtettem hogy a nyúthatóra gondolsz-mert mostanában nagy divat lett. én is sokszor ezt használom. mert a marcipán sajnos nagyon drága.
azt javaslom ha rákented a vajkrémet,tedd a hütőbe egy félórát,hogy egy kicsit megdermedjen a krém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!