11/16 anonim válasza:
A vajas krémmel nem ázik át. Anya azzal szokta.
12/16 gömbicica válasza:
a fondan valóban cukormassza.
Én tán 1,2kg-os vödörben szoktam venni otthonra,és fakanállal szedem ki, és gőzön melegitem.
Lehet,hogyha ezt átgyurom még szitált porcukorral, nyujtható lesz.
A cukrásznál, ahol dolgoztam, egy nagytömbből vágtunk mindig habkupkoz,mingnonhoz,stb.
13/16 anonim válasza:
azt a fondant amit gőz felett kell felolvasztani-nem fogsz tudni belőle nyújthatót csinálni,mert az már eljárással készül.nézd meg a neten,nagyon egyszerű házilag megcsinálni.
14/16 gömbicica válasza:
létezik cukrászati nagykerben:
gyöngyfehér fondant!!!!!
és fehér tortabevonó K2massza!!!
az elsőt olvasztják, mártanak vele, vagy öntenek.
a második a nyujtható.
tehát K2 massza megy a disztortákra ez alá tesznek a tortakrémből,fagyasztják, és ugy teritik rá a kinyujtott masszát.
15/16 anonim válasza:
Én vajkrémet kentem rá, és nagyon jól sikerült.
16/16 gömbicica válasza:
offf! 14-es válaszban nagyon kiváncsi lennék, hogy mit irtam rosszul(
0 hasznos. :-(
hát érdeklődjön máskor aki akar( kend ami tetszik(
bocsi a válaszért(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!