Miért lehet az hogy mostanában mindent elsózok?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt ezzel gond mostanában azonban minden túl sósra sikerül :/2018. aug. 7. 19:16
1/7 anonim válasza:
Automatikusan csinálod és a sók sóssága nem egyforma, ezt már tapasztaltam.
2/7 anonim válasza:
Én akkor szoktam elsózni az ételeket, ha nem ugyanazt a fajta sót veszem amit előtte használtam.
4/7 anonim válasza:
Sósabb sót használsz, nem egyformák ám.
Vagy leesett a sósság érzékelése nálad. Nálunk a családban hol egyikünknek, hol másikunknak kell utánasózni, változó ez is.
5/7 anonim válasza:
A vérnyomás is befolyásolja.
Magasabb vérnyomással ugyanazt az ételt sósabbnak érezzük, mint az alacsonynál.
6/7 anonim válasza:
"A Herz-féle szalámiban
Sokkal sűrűbb a só,
Mint más hasonló terményekben
Hidd el, ó, nyájas olvasó!"
7/7 anonim válasza:
A jódozott só, amit árulnak, az kevésbé sós, mint a többi. Erre kell figyelni, amikor vásárolsz és amikor főzöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!