Felétek is olyan ronda a citrom mostanában, mint felénk? Ráadásul megfizethetetlen / ezer ft. / .
Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 15:51
1/16 A kérdező kommentje:
Ja ! Budapest !
2016. máj. 19. 15:52
2/16 anonim válasza:
Itt nem ronda és nem is olyan drága. (szintén Budapest)
3/16 anonim válasza:
Nálunk szép, és válogathatok is. Tata.
4/16 A kérdező kommentje:
Hát én ma 3 helyen néztem meg. Akkorák, hogy egy db 40 deka,és jó rohadt. Ezer forint.
2016. máj. 19. 16:30
6/16 A kérdező kommentje:
Hol?
2016. máj. 19. 16:38
7/16 anonim válasza:
Nálunk is nagyok, sokszor hibás a héja itt-ott, alig van leve, és hatalmas magok vannak benne.
8/16 anonim válasza:
Tescoban 400g bio citrom 550 ft. Sparban kicsivel drágább, de ott is szépek. /Bp/
9/16 anonim válasza:
Most nálunk is 1000 Ft, ezért inkább vettem bio citromot, az szép és még a héja is felhasználható.
10/16 anonim válasza:
Lidl-ben is van bio citrom, 5 db volt a hálóban, szépek, lédusak, aprók, és négyszázvalamennyi volt az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!