Felétek is olyan ronda a citrom mostanában, mint felénk? Ráadásul megfizethetetlen / ezer ft. / .
Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 15:51
11/16 anonim válasza:
A Spárban is ezer ft, de szépek.
12/16 anonim válasza:
nálunk szépek, de olyan vastag a héja, hogy több a héj mint maga a citrom. És szintúgy 999ft-ért láttam hétfőn a dunaújvárosi Pennyben.
13/16 anonim válasza:
Ma kezembe fogtam egy óriás citromot az Aldiban. megmértem, 64 dkg ! volt, így 640 ft.:)Életemben nem láttam még ekkora citromot, és a társai is jókora méretűek voltak.El sem tudom képzelni, mire lehet használni ekkorákat.Jó ujjnyi vastagnak tűnt a rücskös héja.
14/16 A kérdező kommentje:
640 ft egy citromért, ami vastag héjú, kevés lével.... hát szépen hülyére vesznek minket.
2016. jún. 3. 15:53
15/16 anonim válasza:
Ja, én is csak a csodálkozásom miatt mértem meg, eszembe sem jutna megvenni.Messziről úgy nézett ki, mint egy ovális sárgadinnye :D
16/16 anonim válasza:
Most más problémám volt a citrommal. Egy kicsit vettem, mert nekem csak néha kell ízesítésnek. Egy egészet elhasználtam egy picike ételbe, abszolút semmi savanyú ízt nem adott neki. Ilyen vízízű citromot még nem láttam :(
Az egyik vastag héjú, a másikból nem jön a lé, a harmadik éretlen, a sok mag az alap, a citrom lényéhez tartozik, de ha legjobb tudásom szerint veszek egy viszonylag csinosat, annyiért, amennyiért, még akkor is lehet használhatatlan. Citromfacsarásban sem vagyok jó, de azért megbirkózom vele.
De nem tudok mit tenni, kizárólag a citromnak van (jó esetben) citromíze... A citrom pótlására született dolgok semmire se jók. Néha valamibe teszek egy kis aszkorbinsavat is, de a citromlé elengedhetetlen s annak kell dominálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!