Mit főzök a hétvégén?
Figyelt kérdés
Valami jó ötlet kellene...
Jó sok zöldséggel...
Ami gyorsan elkészíthető, hogy ne melegedjen be nagyon a lakás
2018. júl. 27. 16:03
11/16 anonim válasza:
Én sárgaborsó főzeléket fogok főzni, de az nem annyira gyors.
12/16 anonim válasza:
én egy gyors rizses húst tervezek, csirkemellből, van egy fél kiló a fagyasztóban. Gombával, borsóval, sárgarépával. Megy még bele hagyma és fokhagyma. Ez nem olyan nagy halom zöldség, de hamar megvan, és szeretjük.
13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon finom ételek.
Köszönöm a válaszokat.
Gyümölcslevest ma elkészítettem, és a zöldséges rizseshús, vagy a Holstein szelet között még nem tudok dönteni.
2018. júl. 27. 22:50
14/16 anonim válasza:
Jó ötleteket kaptál :D én megcsináltam ma a zöldséges rizses húst, de azt hiszem jövő héten Holstein lesz nálunk is! köszönöm az ötletet a komment írójának :)
15/16 A kérdező kommentje:
Nálunk is zöldséges rizseshús lett, jövő héten valamelyik nap a töltött tököt készítem el cukkiniből, kapor mártással.
2018. júl. 29. 06:44
16/16 anonim válasza:
Csirke, pulykamellbol vagy tonhal filebol natur szeletet sutni vagy grillezni salataval.
Resztelt maj is gyorsan megvan.
Lecso
Lusta langos (ebbol tesztat tartani hutoben, annyit kisutni, amennyit epp esztek)
Csirkemellbol pörkölt
Csilis bab
Bolognai (uvegszoszbol)
Gyumileves fozes nelkul (csak turmixolva, tejszinnel, frissen)
Ezek nalunk gyorskajak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!