Tyúkhúslevest főzök hétvégén. A megfőtt húsból milyen kaját lehet csinálni?
Figyelt kérdés
A levesből a natúr főtt húst nem eszi meg a férjem. Adnátok tippeket, hogy mit csináljak a készre főzött húsból, hogy mégse kelljen azért kidobnom? Köszi2012. jún. 15. 09:33
1/6 anonim válasza:
Vadast, ledarálva pástétomot, pörkölt szaftra téve bármit. Milánói, rakottas, hortobágyi húsos palacsinta.
2/6 anonim válasza:
Töltött tyúkot. Ne főzd meg teljesen puhára a húst,és töltsd meg. Áztatott zsemle,tojás,megkapart máj,só,bors,petrezselyem a töltelék.
Zsírozott tepsibe teszed,a tetejére is egy pici zsír,és a sütőben pirosra sütöd.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mentek a zöld kezecskék.
2012. jún. 15. 09:58
4/6 anonim válasza:
A fött húsból tudsz többféle salátát (föételként) csinálni (csirkesaláta, tésztasaláta, franciasaláta, stb).
5/6 anonim válasza:
De ha feldarabolt állapotban főzöd meg, akkor a szárnyát, combját, mellehúsát utána besózod, és akár sütőben átsütve pirosra, valami öntettel, körettel egy második fogásként, sültként még megeheti.
Összerakhatod akár rizseshúsnak is, vagy éppen felszelve rárakod lecsó-alapra, volt amikor felkockázva brassóinak készítettem.
6/6 anonim válasza:
Bármire jó, amihez először meg kell főzni, vagy párolni a húst. (Ettől kezdve akármit készíthetsz belőle, mert eddig sem nyersen tetted az asztalra! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!