Mit főztök hétvégén?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mit főzzek. Minél olcsóbb, annál jobb. Habár egy húsosat is kellene már főznöm, de olyan baromi drága a hús....2012. máj. 3. 16:08
1/5 anonim válasza:
Karaláb-leves 100 Ft/db. + Rakott krumpli (100 Ft/kg + kolbi+tejföl)
Vagy:
Karaláb-leves + rántott máj (= 500 Ft/kg) tökfőzelékkel a fagyóból, de lehet petrezselymes krumplival is
De lehet, hogy:
frankfurti leves, a múlt hétről maradt egy kis db. kelkáposztám
2/5 anonim válasza:
pusztapörköltet.lapocka viszonylag olcsó, bele tarhonya és krumpli.
van füstölt szalonnám azzal kezdem a pörköltalapot. a tarhonyát lepirítva félig megfőzöm, úgy teszem a kicsit hosszabb levű pörköltbe. végül a krumpli.
most két napi adagot főzök, ez lesz a hétvégén.
csalamádé, almapaprika lesz mellé.
3/5 anonim válasza:
én chillisbabot csinálok:) darálthúst vettem,az nem drága annyira:) kukorica meg a bab drágább volt mint a hús:) Vasárnap meg nem tudom azt még kigondolom:) Lehet cigánypecsenyét:)
4/5 anonim válasza:
virlis kolbászos krumplileves, mákostészta
gyümölcsleves, rizs, rántott sajt, párizsi, uborka
és lesz bográcsban pörkölt tésztával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!