Mit főztök hétvégén?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit főzzek, ezért ötleteket szeretnék.2011. ápr. 15. 10:03
1/9 anonim válasza:
Ma spagetti lesz
Holnap pizzát csinálunk
Vasárnap még nem tudom,a raffaelló süti a fix, vagy valami főzeléket és fasirtot fogok vagy gulyáslevest
2/9 anonim válasza:
Ma megcsinálom a maradék-kenyér végét bundás-kenyérnek. Holnap főzök egy nagy adag gulyáslevest (abból marad a jövő hétre is). Vasárnap rizseshúst csinálok belsőségből borsóval, ubival.
4/9 anonim válasza:
Csirke ragu leves, töltött paprika, krémes.
5/9 anonim válasza:
Szombaton brokkoli krémleves és rakott krumpli. A desszert pedig túrógombóc.
Vasárnap gyros vagy grillezett hús görögsalátával.
6/9 anonim válasza:
Krumplis tésztát ettem ma, beleszartam az ágyadba
Kelkáposztát eszem holnap, ebéd után jól megtollak
Holnapután tökfőzelék, a gruppensexből sosem elég
Végül hagymát eszem babbal, betakarlak fehér habbal
7/9 anonim válasza:
Rózsaszín pitbull : Krumplistészta
8/9 anonim válasza:
ma volt spárgaleves, tarhonyás hús savanyúsággal, nápolyi
holnap szerintem babgulyás vagy lencseleves lesz füstölt kolbásszal és csülökkel, túrógombóc vagy túrós/mákos/diós/lekváros tésztával
9/9 anonim válasza:
Hús leves kacsa aprólékból, csiga tésztával. Rántott borjú máj, rántott cukkini, steak krumpli. Fejes saláta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!