Lehet tej helyett vízet tenni palacsintatésztába?
Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 16:57
1/13 anonim válasza:
Szódavizet szoktak( vagy buborékos ásványvizet), de szerintem jó a víz is.
2/13 anonim válasza:
Lehet, semmivel sem lesz rosszabb, mint tejjel. (Aki szerint nagy a különbség, az sem venné észre, ha nem tudna róla!)
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2018. júl. 21. 17:11
4/13 anonim válasza:
Szerintem a balatonit úgy csinálják.
5/13 anonim válasza:
Én nem szeretem vízzel. Nekem úgy szárazabb, törékeny lesz és nem is sül olyan szép színűre. Ettől függetlenül lehet, néha én is szoktam, mert elfogy éppen a tej... (A kisfiam napi 1 litert simán megiszik) Gyakran sütünk palacsintát, szerintem próbáld ki kisebb adaggal. :)
6/13 anonim válasza:
Lehet, de kevés olajat érdemes belekeverni a tésztába, hogy ne legyen száraz.
7/13 anonim válasza:
Persze. Rég nem iszom tejet, sok évig vízzel csináltam. Most már nem teszek bele folyadékot a tojáson kívül, így a legjobb nekem :D
A tej igenis érezhető, még a növényi tej is (néha próbálkoztam azzal is, de azt is külön csinálni s kezelni a maradványt, á, hagytam). Valahogy lágyabb, finomabb vele a tészta, mint vízzel. Ettől még nagyon jó tud lenni vízzel is, de tejjel más.
8/13 anonim válasza:
Igen, lehet, egy kicsit szárazabb, (nekem olyan fűrészporosabb ízű) lesz, de attól még ehető, meglehet, ha valaki úgy eszi, hogy nem tud róla, észre sem venné!
10/13 anonim válasza:
Igen,csináltam már ugy,igaz én kicsi vajat tettem helyette és sima vizet.
Megcsináltad,hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!