Lehet, hogy romlott volt a hús?
Védőgázas darált húsról van szó, aminek holnap jár le a szavatossága. Amikor kibontottam és megszagoltam, semmi furát nem éreztem, viszont volt a tetején egy ici pici más színű darab... Levettem róla egy külön papírba, a többi húst nagyon megpirítottam és még sütni is fogom ezután. A papíros húst szétnyomkodtam és valóban elég fura a szaga is. :(
Nekem már elment tőle az étvágyam, de lehet baja ettől annak, akinek csinálom? Ő úgyis csak legyint majd rá, hogy jó az, ennyi sütés/pirítás után, de én aggódom... Igaz, a hús többi részén nem volt semmi, pirításkor is szokásos illata volt.
A húsnak semmi baja sem volt.
A darált hús meg nagyon könnyen leszinezödik, ha picit is megszárad a felszíne, szóval az sem probléma.
Azt tudom, hogy könnyen elszíneődik, de attól még nem kéne büdösnek is lennie, már pedig az a kis darab a tetején nagyon büdös volt.
Mi az, hogy nem volt szaga? Éreztem, hogy van, és nagyon nem kellemes... Vagy esetleg itt állt mellette és meg tetszett szagolni? Finnyásság, hogy nem szeretnék büdös húst enni? :(
Azt tetszett írni-Amikor kibontottam és megszagoltam, semmi furát nem éreztem,
Találjuk már ki, mi az igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!