Mit gondoltok erről a "praktikáról" csirke sütés?
Egyik ismerősöm húsok sütésénél annak a híve, hogy egy kvázi zsebet vág a húsba, és ezt a zsebet tölti fűszerekkel.
például csirkemellfilénél.
Gyors lepirítja, majd lassabban párolgatja mint ahogy lehetne, szerinte így gazdagabb marad ízekben ,mert belülről járják a fűszerek át, átlag vastagon hagyja a csirkemellet, és a végén vágja ketté, a külső csak sózott felét a végén kis borssal hagyja amíg fólia alatt van.
Érdekesnek tartom ezt a praktikát.
Jó a módszer!
Én a csirkecombot és a nagyobb darabokban sült sertést évek óta így csinálom. Van amikor még fokhagymagerezdeket, vagy spékelőtűvel, füstölt szalonnacsíkokat is dugdosok bele.
A csirkemellről azért nem tudok neked nyilatkozni, mert azt maximum rántani szoktuk filézve és szeletelve, mert másképp nem igazán szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!