Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit gondoltok erről a "praktik...

Mit gondoltok erről a "praktikáról" csirke sütés?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm húsok sütésénél annak a híve, hogy egy kvázi zsebet vág a húsba, és ezt a zsebet tölti fűszerekkel.

például csirkemellfilénél.

Gyors lepirítja, majd lassabban párolgatja mint ahogy lehetne, szerinte így gazdagabb marad ízekben ,mert belülről járják a fűszerek át, átlag vastagon hagyja a csirkemellet, és a végén vágja ketté, a külső csak sózott felét a végén kis borssal hagyja amíg fólia alatt van.



Érdekesnek tartom ezt a praktikát.


2018. júl. 1. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:
95%

Jó a módszer!

Én a csirkecombot és a nagyobb darabokban sült sertést évek óta így csinálom. Van amikor még fokhagymagerezdeket, vagy spékelőtűvel, füstölt szalonnacsíkokat is dugdosok bele.

A csirkemellről azért nem tudok neked nyilatkozni, mert azt maximum rántani szoktuk filézve és szeletelve, mert másképp nem igazán szeretjük.

2018. júl. 1. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hasznos tanács!
2018. júl. 1. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!