A csirkemájat hogy süssem meg, hogy puha maradjon és ne legyen a közepe nyers?
Szia!
mindenkepp fontos hogy ne sozd meg,a masik dolog az ,hogy mikor belerakod a forro olajba fedot kell rarakni ,es a langot egy kicsit lejjebb kapcsolni,hogy a kozepe is atsuljon!
A sertes majat,azt viszont tejbe szoktam belerakni kb. fel orara,azutan beleforgatom lisztbe,ugy sutom ,nagyon finom es puha,sozni azt is csak ha megsult!!
JOO ETVAGYAT!
Most meg a májat, vágd le a szívet, olyan diónyi nagyságúra vágd fel. Tedd bele egy tálba, tegyél rá egy kis lisztet, vegetát, borsot és keverd össze. Rakjál teflonba egy kis zsírt vagy olajat, vöröshagymát pirítsd egy kicsit majd keverd össze a májat és tedd bele a teflonba a hagymához. Tegyél rá fedőt közepes lángon süsd. Amikor már majdnem kész szórd meg majorannával, és fokhagymával. Ha kész, kapcsold le lángról sózd meg, forgasd meg tedd rá a fedőt és két perc múlva tálalható. Isteni csemege uborkával és kenyérrel.
Ami lényeg sózni nem szabad, de vegeta mehet rá!
A fenti recept nagyon finom ajánlom mindenkinek, gyors és isteni.
Szia!
A sertés és marha májat nem lehet megsózni!!! A szárnyas májat igen! Sokkal finomabb és nem lesz kemény ha nem sütöd nagyon sokáig. Én mindig így csinálom és még soha nem volt gondom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!