Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csirkemájat hogy süssem...

A csirkemájat hogy süssem meg, hogy puha maradjon és ne legyen a közepe nyers?

Figyelt kérdés
2007. nov. 30. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb, hogy ne sózd meg, mert attól lesz kemény. A többi fűszert, amit szeretnél (pl.bors) ráteheted. Így át tudod sütni, hogy nem lesz kemény. Amikor kész, akkor sózd meg.
2007. nov. 30. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

mindenkepp fontos hogy ne sozd meg,a masik dolog az ,hogy mikor belerakod a forro olajba fedot kell rarakni ,es a langot egy kicsit lejjebb kapcsolni,hogy a kozepe is atsuljon!

A sertes majat,azt viszont tejbe szoktam belerakni kb. fel orara,azutan beleforgatom lisztbe,ugy sutom ,nagyon finom es puha,sozni azt is csak ha megsult!!

JOO ETVAGYAT!

2007. nov. 30. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm a csirkemájat is tejbe áztatja,én nem.Amúgy a lényeg,h ne sózd meg,csak ha kész,illetve,h ne legyen túl forró az olaj,mert akkor köpköd és nem sül át rendesen.
2007. dec. 1. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
94%

Most meg a májat, vágd le a szívet, olyan diónyi nagyságúra vágd fel. Tedd bele egy tálba, tegyél rá egy kis lisztet, vegetát, borsot és keverd össze. Rakjál teflonba egy kis zsírt vagy olajat, vöröshagymát pirítsd egy kicsit majd keverd össze a májat és tedd bele a teflonba a hagymához. Tegyél rá fedőt közepes lángon süsd. Amikor már majdnem kész szórd meg majorannával, és fokhagymával. Ha kész, kapcsold le lángról sózd meg, forgasd meg tedd rá a fedőt és két perc múlva tálalható. Isteni csemege uborkával és kenyérrel.

Ami lényeg sózni nem szabad, de vegeta mehet rá!

A fenti recept nagyon finom ajánlom mindenkinek, gyors és isteni.

2007. dec. 1. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A közepére tégy vízszintesen 2 fogpiszkálót! Jó sütést!!
2007. dec. 9. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
100%

Szia!


A sertés és marha májat nem lehet megsózni!!! A szárnyas májat igen! Sokkal finomabb és nem lesz kemény ha nem sütöd nagyon sokáig. Én mindig így csinálom és még soha nem volt gondom vele.

2008. ápr. 16. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!