Ha semmilyen segítséghez nem tudnátok fordulni, mától kezdve a következő hónap 10. -éig hogyan tudnátok életben maradni 15 ezer forintból?
Olcsóbb fél kilós, vagy kilós kenyeret vehettek többször is, az több reggelire is elég, meg valami olcsóbb parizer, olcsóbb margarin. Vesztek olcsóbb tejet, búzadara, cukor nem nagy tétel, lehet enni tejbegrízt is reggelire, vagy tejberizst. Zabpehely is nagyon olcsó, egy fél kilós zacskó kb. 200 Ft, és egy reggelire elég kb. 50 g belőle, ehhez tej se kell, mert vízben főzve is jó.
500 Ft kb az olcsóbb 400 g-os darált hús, abból vesztek többet, ebből lehet készíteni:
- bolognait - paradicsompürét vesztek hozzá, az is kb. 200 Ft/db, és egy dobozzal elég
- fasírtot - a megmaradt kenyérdumót is fel lehet hozzá használni, fűszereitek csak vannak, esetleg a tojás, ami húzósabb, de ha vesztek, akkor a fasírtba elég 1-2 tojás, a többit reggelire/vacsorára is ehetitek.
Liszttel és élesztővel készíthettek pizzát is, mint írtam a paradicsompüré olcsó, felvágottból se kell a legdrágább. Egy kiló lisztből legalább 3-4 estére elegendő adagot lehet sütni.
Szia!
Szülők, nagyszülők akik tudnának élelmiszert adni nincsenek?
Vöröskereszt? Önkormányzat? Plébánia? Bárki?
Fizetéselőleg? Amit esetleg 2 részletben vonnának vissza, hogy ne legyen nagyon megterhelve a következő hónap is.
Már amennyiben dolgoztok ...
+Nem szoktam ilyet. De ha tényleg komoly a dolog ételt tudok adni Nektek. BP. belváros átvétellel.
Így a család előtt sem kell szégyenkezni. Ha szeretnéd írj privát üzenetet!
Komolyan gondolom, amit írok.
Meg lehet csinálni.
Egy zacskó búzadara pár száz forint, abból rengeteg tejbegríz kijön. És lehet vízzel is csinálni tej helyett.
Mindent felhasználni, ami van a hűtőben, fagyasztóban, szárazáruk.
Mondjuk jó lenne tudni, hogy mi van.
Bab, lencsét is lehet olcsón venni. Sok lesz belőle és nagyon laktató.
Unalmas, nem változatos, de meg lehet csinálni.
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves válaszokat! Igen, van munkánk, én jelenleg is dolgozom úgy hogy nem tudok mindenre válaszolni.
Az utolsó válaszolónak külön megköszönném, meggondolom még, de nem szeretnék terhére lenni senkinek sem!
Alapítványokhoz sem fordulnék, vannak sokkal rosszabb helyzetben lévők is, mint mi.
Valóban teljesen normális pár vagyunk, nem drogra vagy piára ment el a pénz, szimplán csak nagy bajba kerültünk és egy hónap alatt tönkre mentünk, kezdők vagyunk az élet pályafutásában, és nem volt megtakarított pénzünk amiből már így tanultunk... De nagyon hosszú történet. Ezt csak azért írtam le, nehogy kételkedjenek többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!