Hányféleképpen szoktátok elkészíteni a csirkehúst?
Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 20:35
1/12 anonim válasza:
Leginkább nulla.
Egyedül a sült csirkeszárny játszik, aztán helló :D
Tarjából csinálom a húsos dolgok 98%-át - kivéve bécsi.
2/12 anonim válasza:
Sehogy, de azért enni eszem rokonnál. Az kiváló házi csirkecomb, sütve, remekül fűszerezve, kellő zsírral (sok nekem se kell hozzá, de valamicske azért igen). Nem szeretem a csirkét, de abban a formában évi egyszer nagyon szívesen megeszem (sőt, még viszek is haza, hidegen), mert fantasztikusan ízletes. Nyilván rossz alapanyagból ez nem megy.
3/12 anonim válasza:
Nem szeretem a szárnyast. Kétféleképp készítem: zúzapöri, vagy csirke felsőcomb pörkölt. Lecsós alap, kis vörösbor, combok. Hozzá nokedli, savanyúság. Mai is ez volt a vacsi.
4/12 anonim válasza:
Mellett meg combot használok filézve. Combból pörit csinálok. Mellből rántott,sült húst,dubarry szeletet. Csirketortát,hawai szeletet,lecsós husit. Csontos combot csak sütni szoktam.
5/12 anonim válasza:
A csirkének én csak a melle részét szeretem, így abból szoktam főzni nagy ritkán. Olyankor vagy pörkölt lesz belőle, vagy más, szószos megoldás (szecsuáni, négysajtos, stb.). Vagy ha épp milliomosnak érzem magam, mert 1.500Ft-tal többet kaptam fizetéskor, szoktam hozzá csinálni egy különlegesebb bundát, amiben van liszt, tojás, tej, reszelt nyers krumpli, vöröshagyma, fokhagyma, pirospaprika, só, és bors. Ezeket összekeverem egy tálba, majd belemártom a szeletelt csirkemelleket, és forró zsírban kisütöm őket.
6/12 anonim válasza:
Csípős csirkeszárnyat szoktam készíteni, ami nálam erőspistás, vagy darált csilis, egy harminc-negyven darabot. Pörköltnek meg felsőcomb filét szoktam készíteni, füstölt paprikával, hagymával, egész borssal és zellerzölddel. Nokedlival és tejföllel esszük. Nyaka, szárnya, farhátból pedig húslevest.
9/12 anonim válasza:
Kb minden húsételt filezett csirkemellbol készítek. Mi nem szeretjük a többi húsfélét, csak a darált marhahús jön meg szóba.
Szoktam készíteni pörköltet, brassóit, bakonyit, lecsos hust, hentestokanyt, stb. Tulajdonképpen minden ételben lehet a húst csirkemellel kiváltani.
10/12 anonim válasza:
Sütve-rántva, pörkölt, rizses hús, csontról lefaragva lecsósan, tejfölös ragunak, húsos tarhonyának, húslevesnek, palóclevesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!