Az ananászos csirkemelt, pulykamelt hogy kel elkészíteni?
Attól függ, hogy megtölteni akarod vagy nem.
Én nem szeretem megtolteni . Úgy szoktam,hogy befűszerezem a vékonyra vágott csirkemmelleket (so bors kakukkfű bioetelizesíto)
Hagyam állni egy felorat
Sütőpapirral bélelt tepsibe teszem a csirkemmelleket
Ráteszem az ananász karikárat általában kettőt. Beteszem sütni 180 fok 25 perc.
Ki veszem a sutoben atlocsolgatom a sajat levével ami kifött belőle, Reszelek rá sajtot és vissza teszem a sutoben meg egy 10-15 percre
Hawaii csirkemell
Hozzávalók / 4 adag
40 dkg csirkemell filé
3 ek olaj
só, bors ízlés szerint
5 dkg trappista sajt
15 dkg ananászkonzerv (4 karika)
Elkészítés:
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk.
Az olajat felhevítjük, és pár perc alatt átpirítjuk benne a csirkemellet.
Kivesszük, a maradék olajat egy tűzálló edénybe öntjük, és rátesszük a csirkemelleket. Ráteszünk 1-1 karika ananászt, és megszórjuk a reszelt sajttal.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 10-15 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!