A makói sertésflekkent hogy kell elkészíteni?
Honnan ismered ezt a fogást?
Én még életemben nem hallottam róla, pedig rengeteg ételt/receptet ismerek.
Ha valami étteremtöl/kiszálitó cégtöl, akkor lehet, hogy ök nevezték el, vagy más néven ismert, vagy saját ötlet.
De ha leírod, milyen ízre meg kinézetre, lesznek többen, akik adnak tippeket hozzá.
Beírod Google-be és egy csomó különféle receptet bedob rá.
Többféle is van.
Én olyanokat olvastam, hogy az egyik valamilyen mustáros hagymás pácba forgatja meg a húst és úgy sütik ki. A másikban, hogy a húst kisütik és ezzel a mustáros, hagymás páccal öntik le, majd így együtt még beteszik a sütőbe és úgy sütik meg.
De én olyanra is gondoltam, hogy olyan mint a Hagymás Rostélyos. Ugye, Makóról nekem a hagyma jut eszembe egyből, így sült hagymával is tálalhatják, csak ugye nem marhahúsból csinálják, hanem sertésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!